Verificând în seara aceasta cine a mai pus link-uri către acest blog am avut parte de o mare surpriză. Un bloger german anunţă apariţia versiunii în limba engleză a lucrării „Mişcarea legionară după Corneliu Codreanu“ la Columbia University Press, în luna martie. Aşadar, am primit ghioceii pe o ninsoare deasă de ianuarie.
Cartea este deja în vânzare (anticipat!) pe amazon.com şi anunţată de alte câteva site-uri de specialitate (aici şi aici). Cine doreşte să o cumpere, poate vizita următoarele site-uri:
http://www.amazon.com (SUA)
http://www.amazon.ca (Canada)
► http://astore.amazon.de/ekblog-21/detail/0880336595 (Germania)
http://a.incube-online.com (Japonia)
Le mulţumesc doamnei Lia Ciplea şi domnilor profesori Dinu C. Giurescu şi Stephen Fisher-Galaţi pentru şansa pe care mi-au oferit-o să-mi public cartea în Statele Unite.


© Ilarion Țiu. Acest text este protejat de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor. Reproducerea integrală sau parțială fără menționarea sursei este interzisă. Autorul nu își asumă nici o răspundere legală sau publică în cazul în care textele sale sunt preluate ori utilizate în scopul unor interpretări care încalcă legislația în vigoare, diversitatea sau democrația.